Segertonen

Segertonen

Höstkampanjen

AktiviteterPosted by Marit Bergfors 28 Sep, 2015 12:34:53
Vi har haft en underbar mötesvecka med Birger Skoglund. Hans fru Maryann var också med och medverkade med vittnesbörd.
Det har varit starka möten på varje plats vi har besökt. Många har deltagit och blivit välsignade. Under fem dagar hann vi besöka tre kommuner.

Onsdagskväll hade vi första mötet och det var på Akkan, Storuman. Mycket sång och musik och både yngre och äldre kom för att vara med.
Torsdag hade vi en heldag i Betel, Slussfors. Bibelstudium på eftermiddagen, gemensam middag och sedan kvällsmöte kl.19. Det blev väldigt stark undervisning om att våga leva i visionen och att bryta ny mark. Även denna dag och kväll blev det mycket folk som kom från flera olika orter. Här är sång från mötet >>>
Fredag kväll kl.19 hade vi musikcafé i Frälsningsarmélokalen i Kittelfjäll. Det blev mycket sång och musik i mötet som blev långt och innehållsrikt.
Lördagen var vi i Pingstkyrkan i Sorsele. Det blev bibelstudium på eftermiddagen, gemensam middag och sedan kvällsmöte kl.19. Många var med hela dagen och fick lyssna till en mycket stark och inspirerande förkunnelse. Sångarna sjöng och mötes-deltagarna kunde också sjunga med i de välbekanta sångerna.
Söndag kl.14 hade vi finalmötet i Missionskyrkan i Storuman. Det var en välfylld lokal och mötet blev också fyllt av sång, musik, vittnesbörd och predikan. En mäktig bönens ande vilade över mötet och uppmaningen gavs att gå vidare i bönearbetet för väckelse i bygden.
Under hela veckan har vi samlat in pengar i mötena för ett kyrktak i Rwanda. Det blev en rik gåva som vi kunde förmedla via Trosgnistans mission, som Birger Skoglund reser för.
Vi tackar Gud för den här kampanjen och ber att Ordet ska ha framgång i allas hjärtan.